Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de medició de la nostra web per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuraciò i obtenir-ne més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA
Comprar Habitatge Barcelona

A QUI GESTIONEM?

Una de les principals activitats de SOLUCIONS és la Gestió Integral de promocions d’habitatges, en qualsevol règim de tinença, com pot ser Dret de Superfície, propietat tradicional, propietat temporal i d’altres, de manera que es pugui facilitar l’accés a l’Habitatge a un ventall molt ampli de la població.

Principalment gestionem a Entitats sense afany de lucre, i a tal fi col•laborem amb Cooperatives d’Habitatge de 1er i 2on grau, i amb Fundacions.

L’avantatge principal d’aquestes Entitats és que al ser societats “Non Proffits” s’elimina el benefici promotor i per tant permet aconseguir un excel•lent habitatge en relació qualitat i preu.

En el cas de les cooperatives són societats amb plena autonomia que actuen sota els principis de lliure adhesió i de baixa voluntària, amb capital variable i gestió democràtica. Les cooperatives d’habitatge es regeixen per la Llei 12/2015, de 9 de Juliol de Cooperatives.

Les cooperatives d’habitatge són les que tenen l’objecte de procurar a preu de cost habitatges, serveis o edificacions complementaries als seus socis, en qualsevol de les modalitats admeses en dret.

Quan la cooperativa desenvolupi la seva activitat en més d'una promoció, secció o fase cadascuna d'aquestes actuarà amb autonomia de gestió i patrimonis separats, afectats al seu objecte específic en cada cas, limitant se la responsabilitat als socis partícips de les diferents fases, seccions o promocions, sense que, en conseqüència, els socis de cadascuna d’aquestes es vegin responsabilitzats per la gestió dels pertanyent a les altres.

En el cas de Fundacions, el funcionament es similar, en el sentit de que cada promoció té autonomia de gestió.

FEM CIUTAT FUNDACIO