Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de medició de la nostra web per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuraciò i obtenir-ne més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

L'Hospitalet Sanfeliu i Rodés

FEM CIUTAT SCCL desenvoluparà 3 noves promocions d'Habitatges de Protecció Oficial durant el 2019 a L'Hospitalet de Llobregat. Dues de les promocions estaran ubicades al carrer Sanfeliu, en els números 96 i 76, respectivament, i altra promoció al carrer Rodés 60.

És precís estar empadronat a L’Hospitalet de Llobregat així com inscriure's al Registre de Sol·licitants d’HPO de l'Oficina Local d’Habitatge.

Les persones interessades en rebre la informació sobre les promocions, a inicis de la primavera 2019, s'han d'inscriure omplint el formulari del nostre web: (just aquí a sota »») 

VEURE LA FITXA

TIANA - VESSANTS II

Es projecten 80 habitatges amb Protecció Oficial, tant de Règim General com de Preu Concertat, de compra, distribuïts en 4 edificis amb una, dues o tres escales, segons el cas. 62 habitatges s’adjudicaran als socis de la Cooperativa i 18 habitatges seran per a l’Ajuntament de Tiana. Aquests 18 habitatges es posaran en lloguer en el  seu moment.
A partir del 12 de novembre de 2018 tindrà lloc la signatura dels Contractes de Reserva dels habitatges seguint l'ordre del Sorteig públic Els sol·licitants que no hi puguin accedir conservaran el seu número d'ordre del Sorteig formant la Llista d'Espera per cobrir possibles baixes i renúncies.

VEURE LA FITXA

SANT ADRIÀ DE BESÒS - FORUM LITORAL

LA PROMOCIÓ CONSTA DE 40 HABITATGES distribuïts en 2 escales, amb planta baixa + 7 altures (a més, en planta soterrània, l’aparcament). Per les condicions urbanístiques d’aquest sòl la promoció contempla 2 règims d’habitatge protegit: 24 Habitatges de Protecció Oficial de Règim General (Plantes: 1a, 2a, 3a i 4a); i 16 Habitatges Protegits de Preu Concertat (Plantes: 5a, 6a i 7a).
Els adjudicataris d’aquests habitatges hauran d’acomplir els requisits legals que marca la normativa per poder accedir.

Els 40 habitatges estan distribuïts en 3 dormitoris, 2 banys, cuina, sala-menjador i una amplia terrassa. Totes les estances principals dels habitatges s’il·luminen i ventilen a l’exterior.

PER QUALSEVOL INFORMACIÓ TRUQUEU ALS SEGÜENTS TELÈFONS:       934 882 010

VEURE LA FITXA

Barcelona- El Turó

Edifici plurifamiliar de PB+5 amb façanes als carrers Aneto, Inca, Montsant i Passatge Bessiberri.
· S'ha projectat 100 habitatges dividits en sis escales. Les escales que tenen el seu accés des del carrer Aneto tenen tres pisos per planta. Les escales que tenen el seu accés pel carrer Inca tenen quatre pisos per planta. Les escales que tenen el seu accés des del carrer Montsant tenen tres pisos per planta.
· La planta baixa de l’edifici està destinada a una superfície comercial. L’aparcament és composa de les següents plantes sota terra: el soterrani -1 està destinat als aparcaments vinculats a la superfície comercial. El soterrani -2 dividit en tres semiplantes (-2A;-2B;-2C) està destinat als aparcaments vinculats als habitatges.
· La superfície útil dels habitatges és de 75 metres quadrats útils aproximadament, distribuïts en 3 dormitoris, 2 banys, cuina, sala-menjador i una terrassa. Totes les estances principals dels habitatges s’il·luminen i ventilen directament des de l’exterior.

A finals d'octubre 2018 s'ha iniciat el procés d'escriptura dels habitatges.

Tipus de promoció: Cooperativa
Adreça: C. Aneto, 20 amb carrer Inca
Població i Comarca:Barcelona (Barcelonès)
Règim: Habitatges amb Protecció Oficial de Règim General.

VEURE LA FITXA

Barcelona- Plaça Gardunya

HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL EN DRET DE SUPERFÍCIE DE 75 ANYS

Edifici plurifamiliar amb façana a la Plaça de la Gardunya, els Jardins Dr. Fleming, i el carrer Jerusalem de Barcelona.
Es projecten 39 habitatges de protecció oficial dividits en tres escales. L’escala 1 té una alçada de PB+4 amb tres pisos per planta. L’escala 2 i l’escala 3 tenen una alçada PB+5 amb tres habitatges per planta.
La planta baixa i soterrani està destinada a locals comercials i magatzems annexos.
La superfície útil protegida dels habitatges està compresa entre 60 i 90 metres quadrats. Totes les estances principals dels habitatges s’il·luminen i ventilen directament des de l’exterior.
Dels 39 habitatges que composen l’edifici, hi han 5 habitatges en permuta per a l’Ajuntament de Barcelona, i per tant, el número d’habitatges per adjudicar per la cooperativa son 34.
27 habitatge són de Protecció Oficial de Règim General en Dret de Superfície.
7 habitatges són habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat en Dret de Superfície.
El mes de juny de 2018 s'ha fet l'escriptura dels habitatges de la promoció.

Tipus de promoció: Cooperativa
Adreça: Plaça Gardunya
Població i Comarca: Barcelona (Barcelonès)
Règim: Habitatges amb Protecció Oficial de Règim General i Concertat en Dret de Superfície.

VEURE LA FITXA

HPO* Habitatges de Protecció Oficial de Règim General
HPO-RE* Habitatges de Protecció Oficial de Règim Especial
HPC* Habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat