Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí:

Aceptar

CONTACTA CON NOSOTROS
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construyendo nuevas ilusiones
ÁREA PRIVADA

FORMULARIO SOLICITUD

Lista de espera de futuras promociones

Datos de la persona solicitante


,

,

Datos de la pareja o cosolicitante
Los datos son obligatorios si la persona solicitante es casada o pareja de hecho.


,

,

(#) alternativamente: ingresos brutos anuales * Campos obligatorios

 

Información comercial: ¿Por qué medio nos ha conocido?

Oficina de ventas solar     Correo comercial     Póster en los comercios     Boca oreja     Via internet     Asociaciones de vecinos    

Otros

 

En compliment de la LO 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa al interessat que les dades recollides en aquest document així com les que ens ha facilitat, si és el cas, en documents anteriors, s'inclouen en els fitxers responsabilitat de la Cooperativa, la finalitat dels quals és la tramitació de les gestions administratives necessàries per assolir l'objectiu final del present document.
El interessat presta el seu consentiment perquè la Cooperativa doni tractament a les dades dels fitxers i les comuniqui o cedeixi a entitats col·laboradores, sempre que aquesta comunicació o cessió sigui necessària per la finalitat anteriorment indicada o per la oferta i/o prestació de serveis relacionats amb la mateixa.
Igualment queda informat que en qualsevol moment pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació, dirigint-se a Fem Ciutat, SCCL, Cr. Almogàvers 199-201, local, 08018 Barcelona, mitjançant carta certificada.